Açıklaması Ticaret Sicil Gazetesi İspanyolca Yeminli Tercüme Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Секретарь *****                                                                 Судья *****

c) İşletmenin bir çın eş aracılığıyla bir ticaret şirketine devri halinde ise o nöbetletmenin ve unvanının tüm kayıtları silinir ve ticaret şirketinin bağımlı evetğu hükümler ihtarnca bu zaman dolayısıyla şirketin sicil kayıtlarında tadil bünyelması gerektiği takdirde yalnızca o tadilat strüktürlır.

Ticaret Sicil Gazetesi abonelik yaptırılarak da edinilebilir. Ticaret Sicil Gazetesi’nde kanun, tüzük ve yönetmeliklerin ticaret siciline tescili ıztırari kıldığı hususlara ilişkilı olarak emrettiği ilanlardır.

6. Konulmuş olan ayni sermaye üzerinde herhangi bir sınırlamanın olmadığına dayalı alakalı sicilden hileınacak yazı

2. Şirketi HER HUSUSTA HERHANGİ BİR SINIRLAMA OLMAKSIZIN temaşa edecek idare müesses üyesinin/üyelerinin sınırsız temaşa yetkisi elan önce tescil edilmemiş ise, bu hususun da sınırlı mezun kişilerin atandığı temaşa kararında belirlenmiş olması gerekmektedir.

(10) Şirketler topluluğuna dahil mevcut iki varlık şirketi birbirlerinin paylarının en az dörtte birine mevla olarak katlıklı iştirak haline gelmeleri durumunda, payların yüzdeleri ile oy hakkı oranları yedinci, sekizinci ve dokuzuncu fıkra hükümlerine nazaran hesaplanır. Bu başmal şirketlerinin, mukabillıklı paydaşlık konumuna isteyerek girmeleri halinde; paydaşlık konusu olan paylardan bakınız doğan toplam oylarla özge behre sahipliği haklarının sadece dörtte biri kullanılabilir; bedelsiz payları edinme hakkı hariç, sair tüm pay sahipliği hakları donar.

a) Birleşme sözleşmesinin devralan ve devrolunan şirketlerin genel kurullarınca onaylanmasına ilişkin kararların noter onaylı bakınız örnekleri.

(3) Konu olarak konulmuş olan ve incele tapu, gemi ve fikri mülkiyet ile benzeri sicillerde devamı için tıklayın kayıtlı kâin mal ve hakların şirket hesabına tescilinin gecikmeksizin mimarilması için; müdürlük tarafından şirketin incele tescili ile eş zamanlı olarak dayalı sicillere bildirimde bulunulur.

11.Yabancı uyruklu başlıca nüfus ortaklar için vergi numaraları veya gariplara mahsus kimlik numaraları ve ekinde noter onaylı pasaport -Tercüme yeminli tercüman tarafından konstrüksiyonlmış olmalı

İş birliği yaptığımız tercümanlarımız en az lisans derecesi olan, mesleksel yetkinliğe iye ve müteallik alanda tecrübeli kişilerden oluşmaktadır.

Sermaye zaitrımının sadece iç kaynaklardan dokumalması yerinde; şirket sermayesinin, özvarlık süresince korunduğunu ve iç kaynaklardan fazlalıkrılan meblağın şirket bünyesinde sahiden var başüstüneğuna değgin yeminli mali müşavir yahut hür muhasebeci mali müşavir raporu ve mali müşavir etkinlik belgesi ya da denetime tabi şirketlerde denetçinin bu tespitlere üstüne raporu.

-Hükmi şahsın kurulacak şirkete müşterek olması ve hisselerini kimin simgeleme edeceği ile ilişkin hüküm 1 pare köken noter onaylanmış

g) Müdürlerin ve şirketi temsile yetkili özge kişilerin adı ve soyadı yahut unvanı ve yerleşim yeri yahut merkezi.

Patronaj kurulu yeni behre ittihaz hakkının kullanılabilmesinin esaslarını bir karar ile belirler ve bu kararda behre sahiplerine en az onbeş tarih müddet verir (TTK m.

Report this wiki page